Навіщо потрібен тренер: чи можу я впоратися сам?

Згідно зі статистикою, тренуватися самостійно, без участі персонального тренера досить складно та малоефективно. А заняття з персональним тренером, навпаки, значно підвищують шанси на досягнення бажаного результату в короткі терміни.

Цьому сприяють кілька факторів:

Незнання того, який вид тренувань необхідний для досягнення бажаного результату та для поставлених цілей. Специфіку тренувань зможе визначити лише інструктор.

Недотримання техніки виконання тих чи інших вправ. Це несе в собі небезпеку не лише малої ефективності тренувань, але й може призвести до серйозних травм і погіршення здоров’я. Тренер же в таких ситуаціях страхує, допомагає, показує правильне виконання вправ.

Займаючись самостійно з плином часу люди часто стикаються з відсутністю мотивації. Тренер же постійно буде підбивати вас на регулярні тренування, виробить звичку постійних тренувань, буде постійно підтримувати в разі невдач.

Для тих, хто в залі не вперше і вже мають свою програму тренувань, знайомі з техніками, замовлення послуг тренера необов’язкове, переважно це стосується новачків, але і вже досвідченим спортсменам ніколи не завадить допомога наставника.

Як підібрати тренера для індивідуальних тренувань

Як показує практика, однозначного переліку факторів не існує. У кожного, хто приходить у зал, є свій підхід до цього питання.

Але все ж таки є кілька пунктів:

Те, якою репутацією в спортзалі володіє тренер, відгуки про нього;

У всіх професіоналів має бути портфоліо з відгуками його клієнтів з фото та відео.

Перевірити за можливості сторінки в соціальних мережах, там може бути багато корисної інформації про тренера;

Ціна послуг тренера, хороший спеціаліст коштує відповідно не мало;

Необхідно дізнатися про освіту тренера, що закінчив, які курси, чи володіє він всіма необхідними навичками;

Важливо запам’ятати, що ви не платите людині просто за його компанію, ви платите:

За досвід та індивідуальний підхід саме до вас;

За відведений час;

За розробку особистої програми занять, враховуючи всі ваші запити та проблемні місця;

За безпечні тренування;

Якщо ви хочете знайти хорошого професійного тренера в Україні, за запитом персональний тренер Одеса ви перейдете на сайт кращого тренера Одеси та України, Світлани Третьяк. Вона точно допоможе вам досягти бажаного результату та в найкоротші терміни.

Соц сети