Вдячність нашим спонсорам на змаганнях “Відкритий чемпіонат Київської області з жиму лежачи та станової тяги”

Шановні спортсмени, ми хочемо висловити подяку нашим спонсорам на змаганнях “Відкритий чемпіонат київської області з жиму лежачи та станової тяги”, які відбудуться 14 травня 2017 року у місті Вишневе. Компанії надають найсильнішу підтримку щодо спортивного харчування. Від імені Київської обласної федерації 100% RAW Powerlifting висловлюємо подяку “Profiprot”, “Proteininkiev”, “StrongFitBrutto”, “Zeus” за співпрацю та надання подарункових наборів нашим учасникам.

«Profiprot» – http://profiprot.com.ua/ Це якісне спортивне харчування, виготовлене в Україні. Висока ефективність наших продуктів підтверджується атлетами високого рівня незалежно від виду спорту. Profiprot це завжди смачне спортивне харчування. Profiprot це завжди доступні ціни. Ми знаємо толк в якості, ми цінуємо споживача!

unnamed (9)«Proteininkiev» – http://proteininkiev.com.ua/  Новий стандарт сервісу в Україні. Світові виробники та вітчизняні бренди. У каталозі інтернет-магазину представлені протеїни, гейнери, амінокислоти та інші речовини для збалансованого харчування спортсмена!

unnamed (10)«StrongFit Brutto» – http://strongfit.com.ua/ Одна дія важливіша за тисячу намірів. Не чекай максимуму, якщо робиш мінімум! Генетика – це просто відмазка. Це не просто спортивне харчування. Філософія нашого бренду схожа на отруйну суміш правильного харчування, фізичної активності та потужної ідеї пропагандування пошуку джерела сил для життя. Ми допомагаємо зосередитись на своїх головних якостях: разом з нами ви будете кращими, крутішими та сильнішими. Це і потрібно справжньому «воїну».

unnamed (11)«Zeus» – http://zeus-sport.com.ua/ Сучасне спорядження в будь-якому виді спорту давно перейшло кордон звичайного атрибута. Сьогодні це повноцінний інструмент як у досягненні нових результатів, так і в забезпеченні максимальної безпеки атлета. Професійні спортсмени знають можливості свого тіла і завжди роблять вибір лише на користь якісної продукції, яка забезпечує необхідну підтримку, комфорт і виготовляється з новітніх матеріалів, що мають унікальні технологічні властивості для досягнення максимальних результатів!

unnamed
Якщо вам потрібні незабутні емоції, реальний адреналін, професійна фотозйомка, спілкування зі ЗМІ, то ми чекаємо на ваші заявки за тел: (063) 01-01-736.
Акційна ціна на участь в одному вправі 250 грн, ще в одній вправі +150 грн. Запрошуємо всіх спортсменів з будь-яких федерацій.

Соц сети