Musclepharm на турнірі з підйому на біцепс, станової тяги та багатоповторного жиму Gym4Fit Cup Strict Curl Dead Lift and Repetition Bench Press

26 червня в Харкові проходив вже традиційний турнір з підйому на біцепс, станової тяги та багатоповторному жиму Gym4Fit Cup 2016 Федерації паверліфтингу України RAW 100%.
MusclePharm виступив спонсором змагань, надавши призів для переможців турніру. Кращі спортсмени отримали спортивне харчування від нашого бренду:
креатин Arnold Series Iron CRE3;
протеїн Arnold Series Iron Whey.
Слід зазначити, що цього року змінилося місце проведення змагань і, як наслідок, назва турніру – з Tetra Cup на Gym4Fit Cup, але це ніяк не відобразилося на кількості учасників та рівні їх спортивної майстерності.
Фітнес клуб Gym4Fit відкрив свої двері для 140 атлетів з усіх куточків нашої країни. У всіх вагових категоріях спостерігалась жорстока та динамічна боротьба, велика кількість спортсменів отримали звання майстрів спорту та майстрів спорту міжнародного класу. Після турніру значно змінилась таблиця рекордів України Федерації паверліфтингу України RAW 100%.
У перший день змагань на майданчик вийшли спортсмени, що змагалися в багаторазовому жимі та становій тязі. В абсолютному заліку за багаторазовим жимом серед жінок першою стала Світлана Романюха, стиснувши 27,5 кг на 38 повторень.
У чоловіків першим став Кізім Микита – 87,5 кг на 36 повторень, друге місце зайняв Корнієнко Микола – 105 кг на 35 повторень, а третє місце дісталося Дяку Сергію, який вижав 120 кг 27 разів.
Дуже динамічно розвивалася боротьба серед спортсменів, що змагалися в становій тязі як в жіночому, так і в чоловічому заліках. У жінок у абсолютному заліку місця розподілилися наступним чином:
1 місце – Бондаренко Наталія з м. Балаклея, Харківської області, 140 кг при власній вазі 51,6 кг.
2 місце – Гроза Катерина, м. Харків, 107,5 кг при власній вазі 47,0 кг.
3 місце – Резникова Катерина, тяга 90 кг при власній вазі 47,5 кг.
У чоловіків не залишилося шансів суперникам МСМК з Харкова Васильєвич Костянтин, який перевершив 280 кг при власній вазі 84 кг.
Менше, ніж 5 балів за коефіцієнтом Шварца програв Костянтину Чикен Руслан, в результаті 2 місце і 267,5 кг в ваговій категорії до 82,5 кг.
Третє місце зайняв спортсмен з м. Балаклея, Харківської області, Кривонос Костянтин, якому покорилися 215 кг при власній вазі 64,5 кг.
Другий день змагань був повністю присвячений підйому на біцепс. Це новий для країн СНД рух з кожним роком набирає все більшу популярність.
В цей раз на майданчику змагалися 90 атлетів різних вагових та вікових категорій. Слід відзначити, що ця дисципліна також стає цікавою представникам інших видів спорту. Так, своєю увагою змагання пошанувала МСМК з армрестлінгу, 6-кратна чемпіонка світу Бабаєва Сніжана, яка, незважаючи на свій дебют, зайняла 1 місце в ваговій категорії до 56 кг.
Ще одна представниця школи армрестлінгу МС Юлія Герус вже не в перший раз бере участь у змаганнях з підйому на біцепс. Вона є абсолютною чемпіонкою України та діючою рекордсменкою. І цього разу їй вдалося захистити свій титул та встановити новий рекорд у ваговій категорії до 60 кг. В результаті перше місце в абсолютці з результатом 48 кг при власній вазі 59,9 кг.
Другою стала Левченко Ольга -32 кг при вазі 51,7 кг. Третє сходинка п’єдесталу дісталась МСМК з м. Люботин Харківської області Герман Ірині, програвши лише тисячну долю бала Ользі!
Дуже сильними були учасники в підйомі на біцепс серед чоловіків. Практично в кожній ваговій категорії результатом став новий рекорд України.
В абсолютному першенстві перше місце зайняв Бабенко Віктор, переборовши 82 кг при власній вазі 83 кг.
Другим став дебютант змагань Пономаренко Сергій, якому підкорилися 80 кг при власній вазі 81,2 кг. Третє місце – Зайцев Гліб, 83 кг при своїх 88,1 кг.Gym4Fit 4
Gym4Fit 8Gym4Fit 6
Gym4Fit 10
Gym4Fit 12
Gym4Fit 14
Gym4Fit 22
Gym4Fit 42
Gym4Fit 2
Gym4Fit 24
Текст взято: http://musclepharm.ua/novosti/item/255-musclepharm-na-turnire-po-pod-emu-na-bitseps-stanovoj-tyage-i-mnogopovtornomu-zhimu-gym4fit-cup-2016.html

Соц сети